М’ясо свинини смажене з болгарським перцем, цибулею, часником, сіллю, оцтом, цукром, китайськими спеціями та імбирем.
Алергени: часник, імбир
Свинина порізана невеликими шматочками, обсмажена в Вок та заправлена кисло-солодким соусом (томатна паста, оцет, цукор), з додаванням моркви та огірка.
М’ясо свинини обсмажене з китайськими грибами Муер, з додаванням огірка , болгарського перцю, цибулі, з сіллю, оцтом, цукром, соєвим соусом, устричним соусом, та крохмалом.
Свинина порізана тонкою соломкою, обсмажена з додаванням огірка, моркви, гострого перцю, цибулі, крохмалу, з соєвим соусом, цукром, оцтом та китайськими спеціями.
Алергени: соя
Смажене філе свинини з додаванням огірка, грибів Муер, болгарського перцю, цибулі, сіль, китайські спеції, соєвий соус, устричний соус та фірмовий соус.
Алергени: соя
Свинна гомілка відварена у концентрованому китайському соусі з додаванням китайських спецій. Подається у фірмовому соусі від шеф кухаря.
Алергени: соя
Яловичина замаринована в китайських спеціях та червоному вині, смажена в олії.
Смажена яловичина з додаванням огірка, болгарського перцю, цибулі, китайські спеції, соєвий соус, устричний соус та фірмовий соус.
Алергени: соя
Жаб'ячі лапки смажені в устричному маслі з додаванням болгарського перцю огірка та китайських спеції. Подаються на жаровні
Сьомга, кляр з яйця, цибуля ріпчаста, білий соус, китайські спеції, болгарський перець та гриби
Алергени: яйце, цибуля
Сьомга, кляр з яйця, китайські спеції
Алерегн: жовток яйця
Креветки, кальмари, мідії та восьминоги смажені в китайських спеціях з додаванням устричного соусу, чорних кит грибів Муер, огірків та болгарського перцю.
Алергени: морепродукти
Чищені креветки, заправлені китайськими спеціями, обкачені в клярі, смажені у вок. Подаються в соєвому соусі з сичуанським перцем.
Алергени: морепродукти
Жабʼячі лапки смажені у паніровці з яйця та сухарів панко з додаванням китайських спецій
Алергени: яйця
Риба короп порізана шматками, запанірована у крохмалі з китайськими спеціями та смажена у фритюрі.
Алергени: риба
Короп цілий з фігурною різкою, запанірований в кукурудзяному крохмалі, смажений у фритюрі. Подається під кисло-солодким соусом та соєвим соусом.
Алергени: риба
Хек порізаний малими шматками, запанірований у крохмалі з сіллю, яйцем , обсмажений з додаванням кисло-солодкого соусу.
Подається у вогні.
Алергени: риба
Короп цілий смажений у клярі з китайськими спеціями з додаванням соєвого соусу та фірмового соусу. Смак кисло-солодкий.
Алергени: риба
Філе коропа замариноване у китайських спеціях, відварене з додаванням китайської сичуанської капусти. Подається з гострим перцем
Чищені креветки, заправлені китайськими спеціями, обкачені в клярі, смажені у вок. Подаються в білому соусі
Курка запечена в китайському маринаді з медом
Алерген: мед
Куряче бедро шматочками обсмажується з додаванням цибулі, китайських спецій, соєвого соусу та устричного соусу.
Куряче філе невеликими шматочками обсмажене з додаванням огірка, цибулі, арахісу, китайських спецій та соєвого соусу.
Смак помірно гострий.
Алергени: арахіс
Куряче філе порізане невеликими шматками, запаніроване в крохмалі з сіллю , обсмажене з додаванням ананасу та кисло-солодкого соусу ( томатна паста, цукор, оцет).