Курячі бедра мариновані у фірмовому китайському соусі, подається з фірмовим соусом
Курячі крила відварені в китайському концентрованому соусі, паніруються та смажаться у фритюрі.
Королівські креветки , запаніровані в яйці, крохмалі з сіллю , китайськими спеціями та перцем чилі, обсмажені у фритюрі. Подаються з додаванням болгарського перцю. Помірно гострі.
Алергени: яйця
Креветки цілі, заправлені фірмовим соусом, смажені з додаванням томатної пасти та меду.
Солодкий смак.
Алергени: мед, морепродукти
Яловича шинка порізана кубиками, заправлена в китайських спеціях з додаванням рисового оцту , обсмажена у вок. Подається на бамбуковому листі.
Свинина та овочі, огірок, болг перець, кит чорні гриби муер, сир твердий порізані соломкою, загорнуті рулетом в китайський млинець. Смажиться в паніровці.
Свинна шия маринована у фірмовому китайському соусі, подається з фірмовим соусом
Свинні ребра замариновані у китайському фірмовому соусі та запечені в духовці.
Свинна гомілка відварена у концентрованому китайському соусі з додаванням китайських спецій. Подається у фірмовому соусі від шеф кухаря.
Алергени: соя
Рис обсмажений з додаванням яйця, моркви, болгарського перцю, горошку та креветок зі спеціями.